Selasa, 07 Desember 2021

SmashCash

SmashCash

O
SmashCash-u, jedan je od najistaknutijih načina da osigurate svoj lik na Blockchainu. To je također jedna od najistaknutijih zaštitnih konvencija uobičajenih s AVAX Blockchain, Ethereum organizacijom, Binance Smart Chain, PolkaDot Blockchain, Cardano ADA USDT i Matic Blockchain. SmashCash ovisi o prvoklasnim kriptografskim tehnikama, na primjer, provjerama s nultim znanjem (zkSnarks) za ekstremnu zaštitu.

Ovaj kriptografski sustav postoji već neko vrijeme, a stručnjaci u SmashCash-u su ga iskoristili za unos tokena svaki dan bez gubitka sigurnosnog faktora. Kako god bilo, ova strategija je osvježena i izmijenjena u skladu s trenutnom DeFi scenom i napravila je dio svakog od četiri prethodno prikazana Blokchiana. Uz SmashCash možete cijeniti 100% tajnovitost i nejasnoće, a to funkcionira s AVAX Blockchainom, Ethereum organizacijom, Binance Smart Chain, PolkaDot Blockchainom, Cardano ADA USDT i Matic Blockchainom.

 

Misija i vizija
SmashCash je utemeljen na uvjerenju da je vaša temeljna osnovna sloboda kontrolirati svoj novac, informacije i osobnost. Prihvaćamo da decentralizacija omogućava pojedincima diljem planeta da lakše zaštite svoje privilegije i da pomažemo svijetu da krene prema tom putu ubrzavajući promjenu na preuzimanje digitalne valute.

 

Kako to radi
- Polog
Klijent proizvodi privatni ključ pohranjivanjem Ethera, ADA, DOT, BNB ili bilo kojeg od 15 potvrđenih tokena uz predstavljanje hash bilješke izvrsnom ugovoru Samash Cash.
- Pričekajte
Kada se imovina spremi, klijent mora dugo stajati kako bi se poboljšala zaštita isplate. Bolja sigurnost izravno odgovara vremenu čekanja.
- Povući
Trenutačno klijent može predočiti dokaz da ima legitiman ključ jedne od novčanica trgovine, a lukavi sporazumi isporučuju sredstva korisniku. Obavezno predočite bilješku uz pojedinačni ugovor.

 

Značajke
- Potpuno otvoren izvor
Svi izvorni kod, sklopovi i informacije o lancu Smasha su otvorenog koda.
- Nemilosrdno razbijajte gotovinu
Nijedan administrator ili inženjer ne može zatvoriti aplikaciju. Potpuno decentralizirano.
- ZK-SNARKS sigurnost
zkSNARKs ima 1114 obveza za uslugu Pouzdanog dogovora, sve dok je nešto poput 1 obveze jednostavno, zkSNARK ključevi su sigurni.
-
Napor zajednice Crush Cash faza je stvorena ovisno o nevjerojatnom istraživanju otvorenog koda Algorand i Zcash grupe uz pomoć Ethereum, ADA, Plokadot i Binance grupe ljudi.
- Fiksne granice Granice
konvencije i promet tokena su konačni i modificirani su u lukave sporazume.
- Bez razočarenja u jednoj točki.
Interplanetarni datotečni sustav (IPFS) osigurava da nema razočaranja u jednoj točki. Faza je živa ako je barem jedan od IPFS poslužitelja aktivan. Ukratko, nitko ne može srušiti pozornicu.
-
Klijenti potaknuti korisnika se potaknu da ulože svoj SMASH token kako bi stekli nagrade za označavanje. Nagrade se povremeno pojavljuju u vašem zapisu. Dobijte kompenzacije sa samo 1 USD u kripto.

Tokenomics
All out Supply Smash: 1 milijarda SMASH
Cijena objave : 0,001 USD
Javna prodaja: 100 milijuna 10%
Trgovinska lista: 100 milijuna 10%
Predstavljanje i promocija: 270 milijuna 27%
Inovativni rad: 200
%
Grupna nagrada 200 milijuna 020 milijuna i savjetnici: 100 milijuna 10%
Promjenjiva likvidnost: 25 milijuna 3%

 

Web stranica:  https://smashcash.io/
Whitepaper:  https://smashcash.gitbook.io/whitepaper/
Twitter:  https://twitter.com/smashcashio
Telegram:  https://t.me/smashcashio
GitHub:  https: //github.com/smashcash
Medium :  https://medium.com/@smashcash

 

Bitcointalk korisničko ime: Karim Benzema
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2852536
Telegram Korisničko ime: @KarimBenzema4
Novčanik: 0x80f5c3c289e82e1413af4fe8af3524a9943a0054

Tidak ada komentar:

Posting Komentar